Ankara Boncuk Saç Kaynak

20/06/2016 2 Yorum(lar)

 ankarada boncuk saç kaynak yapan yerler

 

   Ankara boncuk saç kaynak merkezi olarak bayan müşterilerimize saç kaynak konusunda hizmet veriyoruz. My Hair Türkiye ve Matmazel Peruk firmaları boncuk kaynak, saç uzatma sistemini tecrübeli çalışanlarıyla beraber en iyisini yapma yolunda hizmetine devam ediyor. Boncuk saç kaynak Türkiye'de en yaygın ve bilinen bir sistemdir. Müşterilerimizden bize gelen sorularda, arkadaşım boncuk kaynak yaptırdı ama saça zarar veriyormuş yada boncuk kaynak saça zarar verirmi ? gibi sorularda soruyorlar bu gibi soruların cevabı olarak,boncuk saç kaynak saçlara zarar vermez, eğer saçlar düzgün alınıp takıldığı takdirde saçlara herhangi bir zarar vermez. Burda en önemli öğrenilmesi gereken bilgileri doğru yerden öğrenmeleri ve profesyonelce yapan yerlere yaptırmaları gerekir.

 

 Eğer zarar verdiğini düşünüyorsanız bu kişinin saçlarıyla alakalıdır yapılan boncuk kaynakla değil. Ankarada boncuk saç kaynak yapılan yer olarak Matmazel Peruk ve My Hair Türkiye firmaları müşterilerine yaptıkları boncuk kaynak sistemini tüm detaylarıyla anlatırlar. Boncuk saç kaynak fiyatları saçların kalitesine göre değişir. Tek tip saç olarak fiyat verilmez, saçların kalitesine göre fiyat değişir. Saçlar kalite kalitedir ve her saçın bir kalitesi vardır. Ankarada boncuk kaynak nerde yapılıyor ? Adresimiz  izmir 1 cad ülkealan pasajı necip bey apt no:22 / 7 Kat : 2 Kızılay dayız. My hair Türkiye ve Matmazel Peruk firmalarında yaptırdığı boncuk kaynak işlemini müşteriler, 2 veya 3 ayda bir mağazaya gelip söküp tekrar taktırırlar, bunun sebebi uzayan saçların aşağıya doğru inmesinden kaynaknaklanır. Söküp tekrar yerine takılan saçlar daha düşük maliyetlidir.

 

 Boncuk kaynak sistemi çok uzun zaman var olan bir sistemdir. Önemli olan boncuk kaynaklık saçların kaç cm olacağı ve ne renk kullanılacağıdır. Boncuk saç kaynak yapan yerler Matmazel Peruk ve My Hair Türkiye firmaları Ankara'da bu sistemin en iyi yapıldığı yerdir. Bayanlar saç uzatma sistemlerinin bu yaygın kullanımı olan sistemini kullanarak saçları uzayınca kadar ki zamanda çok rahat ederler. 

                                                   

    Halka Kaynak olarakda bilinen saç uzatma sistemi Ankara halka saç kaynak yaygınlığı bilinen bir sistem olma özelliğini her geçen gün daha çok hissettirir. Halka kaynak Ankara bir diğer adıyla boncuk kaynak saç bayan müşterilerin kullanmaktan çok memnun kaldığı ayrıca boncuk kaynak fiyatları bakımındanda daha ekonomik olduğu için çok tercih edilen saç uzatma sistemidir. 

                               

                                  

 

 

Etiketler: boncuk saç kaynak

2 Yorum(lar)

musti musti:
20/06/2016, 05:31:34 PM
Cevap Düğmesi

biz teşekkür ederiz efendim her zaman bekleriz saygılarımızla

Selin:
02/02/2017, 12:37:21 PM
Cevap Düğmesi

arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine buraya geldiğimde saçlarım yandı uzatmak istiyorum bana nasıl yardımcı olursunuz diye sordum sağolsunlar tüm çalışan Matmazel Peruk ailesi tüm saç uzatma sistemi hakkında bilgiler verdiler sorduğum tüm soruların cevabını güzel şekilde aldım ve saçlarıma boncuk kaynak sistemini yaptırdım çokda memnun kaldım bende herkeze tavsiye edeceğim çok teşekkür ederim matmazel peruk harikasınız bu arada bir dahaki geldiğimde görünmeyen kaynağı mikro kaynak yaptıracağım size görüşürüz tekrar teşekkür ederim

Yorum Yap